FreshPiekes, alcoholvrij muziekevent voor jongeren

FreshPiekes, alcoholvrij muziekevent voor jongeren

23 februari Vlissingen (Walcheren)

  • Cultureel
  • Muziek/Concert
Vanaf € 5,00

Beschrijving

Onder de noemer FreshPiekes treden zaterdagavond 23 februari allerlei jonge Zeeuwse muzikanten op die hun sporen al dik en dwars HEBBEN verdiend:

DJ Timo, singer-songwriter JEREMY LAHR, MC DONNIE en rapster ANISCHAGF & FRIENDS.

Deze avond is op touw gezet door de kersverse jongerengroep van De Piek. Die gaat regelmatig van dit soort knalfeesten op touw zetten. Er kan dan van alles worden gedronken, maar geen alcohol.

De avond begint met DJ TIMO, bekend van de Kunstbende en optredens in café´s. Hij draait vooral veel hiphop. MC DONNIE, ofwel Donald van hiphop band De Hobbyisten, rapt de avond aan elkaar.

Halverwege de avond treedt singer-songwriter JEREMY LAHR op. Met zijn 18 jaar bracht hij zopas al een tweede single uit: Own Your Touch. Eind december won hij de juryprijs tijdens Podium Z. En 3voor12 Zeeland zette een van zijn liedjes in de Zeeuwse top tien 2018. Hij brengt gevoelige muziek met diepe teksten.

Als afsluiter treden vanaf 22.30 uur de 16-jarige vrouwelijke rapper ANISCHAGF & FRIENDS op. Ze bracht begin februari haar debuut clip uit. Die schiet nu als een komeet omhoog in de Nederlandse hiphop scene,

De zaal gaat al om 19.00 uur open en de entree is 5 euro.

Kaarten zijn op scholen in de voorverkoop verkrijgbaar, en tijdens de avond zelf aan de deur.

Contact

Lokatie adres

FreshPiekes, alcoholvrij muziekevent voor jongeren

Organisatie

Podium De Piek

Kenmerken

Algemeen

  • Muziek/Concert
  • Cultureel
Regionaal
Openingstijden
Geldig op 23-02-19
zaterdag19:00 - 23:45