NEW GENERATION PUNK - 3 BANDS!

NEW GENERATION PUNK - 3 BANDS!

Vlissingen (Walcheren)

  • Muziek - Pop
Vanaf € 5,00

Beschrijving

Nieuwe frisse benaderingen van punkrock en punkpop in verrassende gedaanten. Er staan maar liefst drie bands op het podium.

Zo gaat op deze avond de nieuwste Vlissingse punkband in wereldpremiëre: Same Shit Different Day (SSDD). En die regelt voor deze avond verder optredens van nog twee andere bijzondere bands: Coocoo uit Den Haag (zie de foto) en After Elmer uit Rotterdam.

Daarmee kan gerust worden gezegd dat de opwindendste, en avontuurlijkste vertegenwoordigers van Nederlands nieuwste generatie punkrockers in De Piek op het podium staan.

En dat voor maar vijf euro entree. Drie niet te missen acts voor de vriendenprijs van één!

Deur open 20:30 uur; After Elmer 21:00 uur; SSDD 22:00 uur; CooCoo 23:00 uur

CooCoo:
Frontvrouw Nynke steelt de show, ondersteund door een heftige ritme sectie van de ook al vrouwelijke bassist Jamie en drummer Ruben. Energieke punkrockers die zich laten inspireren door artiesten als Billy Talent, The Clash en Rise Against, maar vooral ook zelf iets speciaals te zeggen hebben. Meer info over CooCoo op https://www.facebook.com/CooCooband

After Elmer
'A mistake waiting to happen'. Jarenlang speelden de drie broers in verschillende rockbands, maar uiteindelijk durfden ze het aan om met z'n drieën de podia te bestormen. After Elmer lijkt zo uit de early 2000's poppunkscene te zijn getrokken, als je hun debuutsingle Locked Door hoort. Verwacht a hell of catchy tunes. Niet te missen ook voor fans van bands als Blink-182, Green Day en The All American Rejects. En lach je rot om hun clips op https://www.facebook.com/pg/afterelmer/videos/?ref=page_internal
Bezetting: Jaap Smit (bass, lead vocals), Pieter Smit (gitaar, backing vocals), Thomas (drums)

Same Shit Different Day (SSDD)
Het Vlissings antwoord op (emo) punkbands als Blink182, My Chemical Romance, Greenday, Rancid en Social Distortion. Beïnvloed door dit soort bands ontwikkelde de band deze zomer een eigen sound, die op deze avond voor het eerst is te horen. SSDD is één van de projecten van Fabian Houweling (bass + lead vocals). De andere leden zijn Mike Kloek (guitar + backing vocals) en Floris Habermehl (drums)

Contact

Lokatie adres

NEW GENERATION PUNK - 3 BANDS!

Organisatie

Henk Postma

Kenmerken

Algemeen

  • Muziek - Pop
Regionaal