De Piek Jam(pot) Sessie - Speciale Oliebolleneditie

De Piek Jam(pot) Sessie - Speciale Oliebolleneditie

Vlissingen (Walcheren)

  • Muziek - Pop
  • Zeeuwse Cultuur Agenda

Beschrijving

In de Kerstweek een speciale December Editie van de Jam(pot). De maandelijkse Sessie in De Piek is deze keer op ZATERDAG 28 december. Met niet alleen muziek, maar ook oliebollen, bubbels en zo meer... Toegang gratis, zowel voor deelnemende muzikanten als voor publiek.

De deur is al open vanaf 18:30 uur. We beginnen de sessies deze keer ook weer om 19 uur, speciaal voor de kids t/m 18 jaar. We proberen de overgang naar de sessies voor alle leeftijden, die gewoonlijk om 21 uur beginnen, wat te versoepelen, zodat jongeren langer kunnen meespelen, en ouderen al wat vroeger kunnen inhaken.

Plankenkoorts? Loop gerust eens binnen om je te oriënteren. Misschien doe je (de volgende keer) dan ook mee. Iedereen die een instrument bespeelt kan meedoen, ook beginnende muzikanten. De laatste maanden waren de sessies een groeiend succes, met ook steeds meer jonge en erg jonge muzikanten.

Hou de Facebookpagina Jampot in de gaten voor de lijst van nummers waarin je kan meespelen. Je mag natuurlijk ook een eigen showtje doen.

De sessies worden georganiseerd in samenwerking met Podium Z Veere.

Contact

Lokatie adres

De Piek Jam(pot) Sessie - Speciale Oliebolleneditie

Organisatie

Podium De Piek

Kenmerken

Algemeen

  • Muziek - Pop
  • Zeeuwse Cultuur Agenda
Regionaal