Aanschuifdiner en/of massage/kaartleg./vitaliteitsadv.

Aanschuifdiner en/of massage/kaartleg./vitaliteitsadv.

Vlissingen (Walcheren)

  • Binnen
  • Varia
Vanaf € 15,00

Beschrijving

Zondagavond is er weer het twee wekelijks 3-gangen aanschuifdiner en tevens het laatste aanschuifdiner bij ontmoetingsplaats Kust. Op de zondagavond gezellig met zijn allen rond de tafel voor een lekkere maaltijd en een goed gesprek. Sabine kookt voor de laatste keer voor u bij Kust. Ben erbij, sluit met ons af.
Binnenkomst 18.00 uur.
Kosten € 15,00 voor het 3 gangen diner: vooraf verrassingssoepje; hoofdgerecht zuurkoolstamppot; nagerecht verjaardagstoetje.
Na het aanschuifdiner is het mogelijk om een stoelmassage voor een introductieprijs te ondergaan net als op 19 januari jl. Voor de duidelijkheid, dit zijn massages gewoon op een stoel en met kleding. Ook kunt u kiezen voor een kaartlegging of kort vitaliteitsadvies.

Kust werkt voor deze massage samen met Massagepraktijk Smaragd en voor de legging/vitaliteitsadvies met SD-Coachpraktijk.
-Massagepraktijk Smaragd stelt zich voor: Petra Hondius een Oost-Souburgse, is na 30 jaar Breda terug en wel in Vlissingen. Sinds 2015 actief met massages tijdens de vakopleiding KIOM. Vanaf 2016 eigen praktijk voor ontspanningsmassages voor mensen van alle leeftijden. Aanvullende opleidingen: kinder-, baby- en zwangerschapsmassage. Bij Kust verzorgt zij de stoelmassages.
-SD-Coachpraktijk stelt zich voor: Sabine Dingemans, sinds 2014 vitaliteits- en geurcoach en voedingsdeskundige. Zij werkt met etherische oliën in haar praktijk en heeft zowel een achtergrond als levensloop- en loopbaancoach ook een coachopleiding voor vitaliteitscoach gevolgd. Laat u verrassen door een vitaliteitsadvies op maat of een kaartlegging.

In verband met de voorbereidingen wel graag reserveren via mail info@kustvlissingen.nl of telefonisch 0118-413122 of in het facebook evenement. Graag vermelden diner en/of massage en/of vitaliteitsadvies en/of kaartlegging

#kustvlissingen #aanschuifdiner #massage #smaragd #moiravita #sdcoachpraktijk #vitaliteitsadvies #kaartlegging

Contact

Lokatie adres

Aanschuifdiner en/of massage/kaartleg./vitaliteitsadv.

Organisatie

Sabine Dingemans en Kristel van Steen

Kenmerken

Algemeen

  • Varia
  • Binnen
Regionaal