Eten, drinken en slapen aan zee

Slapen pal aan de kust in een heerlijk hotel, appartement van jezelf of een Bed and Breakfast. Of wat dacht je van een camping vlakbij het strand. Dat is toch een droom van een overnachting? ’s Ochtends sta je vlak na het opstaan al met je voeten in het zand.

Een verblijf in Vlissingen is niet compleet zonder dat je de stad hebt geproefd. Je vindt in de binnenstad en aan de boulevard gezellige terrassen, bars en strandpaviljoens. Als je uit eten gaat, merk je al snel dat Vlissingen een échte havenstad is. Niet alleen staan er zalige visgerechten op het menu, je vindt hier ook keukens uit alle windstreken.

Restaurants-in-Vlissingen

Restaurants

Overal in het stadscentrum van Vlissingen vind je fijne eetgelegenheden, van chique restaurants tot eetcafés met een huiskamergevoel. Op de kaart: veel vis en (in het seizoen) mosselen. Zin in een exotische hap? Je vindt hier ook veel eethuisjes met een internationaal karakter.

Cafes-in-Vlissingen

Cafés, bars en discotheken

In een beetje havenstad kun je goed op stap en dat is in Vlissingen niet anders. Bruine kroegen, hippe loungecafés, bars en discotheken… Je vindt ze hier.

Strandpaviljoens in Vlissingen

Strandpaviljoens

Dichter op de kust vind je de horeca niet. In de strandpaviljoens van Vlissingen kun je heerlijk genieten van een hapje, een drankje én het zalige strandgevoel tot lang nadat de laatste zonnestraal van de dag verdwenen is.

Hotels-in-Vlissingen

Hotel, Pensions en B&B’s

Een kust vol zalige verwenverblijven. Wat voor accommodatie je ook zoekt (hotel, pension of Bed & Breakfast) je vindt het op een steenworp afstand van de kust in Vlissingen.

Campings-in-Vlissingen

Campings & Mini-campings

Waar slaap je nou lekkerder dan midden in de natuur? Wil je kamperen bij de boer of zoek je een camping met meer faciliteiten? In de omgeving van Vlissingen vind je een groot aanbod aan campings en mini-campings.

Slaapstrandhuisjes-in-Vlissingen

Slaapstrandhuisjes

In de Slaapstrandhuisjes op het Nollestrand val je in slaap met het geluid van de golven. Op een steenworp van de stadse bebouwing van Vlissingen zit je hier helemaal in de natuur en op de eerste rang voor een ochtendduik.

Vakantiehuizen-in-Vlissingen

Vakantiehuizen

Je eigen stek in Vlissingen. Of je nu gaat voor een appartement aan de boulevard of een complete vakantiewoning met tuin, je vindt het in Vlissingen.

Groepsaccommodaties-in-Vlissingen

Groepsaccommodaties

Wil je met de vriendengroep of hele familie er tussenuit? Dan vind je in Vlissingen alles wat je nodig hebt. Brede stranden, een boulevard vol gezellige terrassen en volop fijne groepsaccommodaties voor een heerlijk verblijf samen.